,

Βίντεο: Μυστηριώδης σφαίρα φωτός εντοπίστηκε στον ουρανό της Σιβηρίας

Βίντεο: Μυστηριώδης σφαίρα φωτός εντοπίστηκε στον ουρανό της Σιβηρίας

Τα πιο περίεργα πράγματα συμβαίνουν στη Σιβηρία. Οι ντόπιοι σε όλη τη βόρεια περιοχή της Ρωσίας ανέφεραν ότι είδαν αυτή τη μυστήρια μπάλα του φωτός στον νυχτερινό ουρανό αυτή την εβδομάδα.

Δεδομένου ότι τα φανταχτερά φώτα στη νύχτα συχνά κάνουν τους ανθρώπους να αναρωτιούνται, οι πιο περιέργοι επέλεξαν τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης να ξεδιπλώνουν θεωρίες και σενάρια που κυμαίνονται από την εισβολή των UFO ή μια τρύπα στο διαστημικό χρόνο, πάνω σε ένα κόλπο του φωτός που έπαιζε το βόρειο φως.

«Βγήκα έξω για να καπνίσω ένα τσιγάρο και σκέφτηκα ότι ήταν το τέλος του κόσμου», δήλωσε ένας τύπος στη ρωσική ιστοσελίδα κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης VK.

Η πραγματικότητα μπορεί να είναι ακόμη πιο ξένη από τη φαντασία. Πολλοί υποδηλώνουν ότι αυτό το περίεργο βλέμμα προκλήθηκε στην πραγματικότητα από την εκτόξευση των ρουκετών της Ρωσίας Satan 2 Topol-M, που ήταν πολύ γνωστές . Την ίδια ημέρα, ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν πυροβόλησε προσωπικά τέσσερις βαλλιστικούς πυραύλους κατά τη διάρκεια δοκιμών των στρατηγικών πυρηνικών δυνάμεων της Ρωσίας, σύμφωνα με το Κρεμλίνο.

Οι διηπειρωτικοί βαλλιστικοί πυραύλοι, που είναι ικανοί να μεταφέρουν πυρηνικές κεφαλές, πυρπολήθηκαν στην πλειονότητα της τεράστιας χώρας, από το Plesetsk στα δυτικά της Ρωσίας μέχρι τη χερσόνησο της Καμτσάτκας στο πιο ανατολικό σημείο της Ρωσίας.