,

Οι δικοί μας άνθρωποι

Οι δικοί μας άνθρωποι

Οι δικοί μας άνθρωποι μας ξέρουν. Δε χρειάζεται να πούμε την ιστορία της ζωής μας από την αρχή για να μας μάθουν. Γνωρίζουν τι μας αρέσει, τι μας χαλάει και τι δε θα θέλαμε με τίποτα. Ξέρουν το χιούμορ μας, τις αντιδράσεις μας και δεν παρεξηγούνται με το παραμικρό. Ξέρουν τι έχουμε περάσει, αν έχουμε πονέσει και δεν πληγώνουν με λόγια.

Οι δικοί μας άνθρωποι είναι φίλοι, είναι παρέα, είναι μαζί μας και περνάμε μαζί τους στιγμές. Όταν νιώθουμε πως είμαστε ευτυχισμένοι είναι εδώ, ζώντας μαζί μας το όνειρο! Όταν είμαστε λυπημένοι είναι πάλι εδώ κι είναι εκείνοι που μας διώχνουν τα δάκρυα και που μας λένε πως «θα περάσει».

Οι δικοί μας άνθρωποι έχουν αυτά που δεν μπορούμε να τα βρούμε σε άλλους. Τους αγαπάμε κι αν δεν τους το λέμε συχνά, προσπαθούμε να το δείχνουμε με τον τρόπο μας, κάνοντάς τους να καταλάβουν το πόσο σημαντική θέση έχουν στη ζωή και στην καρδιά μας.

Και ναι, οι δικοί μας άνθρωποι, είναι αυτοί που μας δέχονται όπως είμαστε, που δεν μας αλλάζουν και που μπορούν να μας αντέχουν πρωί, μεσημέρι και βράδυ. Γιατί πολύ απλά είναι οι δικοί μας άνθρωποι!