,

Δεν είχαν Χρήματα να Χτίσουν το δικό τους Σπίτι, έτσι έφτιαξαν ένα από παλιά Κοντέινερ. Δείτε το Εσωτερικό του και θα τα Χάσετε!

Δεν είχαν Χρήματα να Χτίσουν το δικό τους Σπίτι, έτσι έφτιαξαν ένα από παλιά Κοντέινερ. Δείτε το Εσωτερικό του και θα τα Χάσετε!

Οι μοναδικοί χώροι διαβίωσης είναι υπέροχοι. Τα μικροσκοπικά σπίτια είναι εντυπωσιακά, αλλά και τα σπίτια που στηρίζονται στην ανακύκλωση και είναι φτιαγμένα εξολοκλήρου από παλιά κοντέινερ μεταφοράς, είναι ακόμη καλύτερα. Αυτό το είδος σπιτιού, στηρίζεται στην DIY ανακύκλωση και είναι άκρως εντυπωσιακό.

Αυτή η μοναδική κατοικία που αποτελείται από ανακυκλωμένα κοντέινερ, είναι πραγματικά εκπληκτική, αλλά αν κοιτάξει κανείς στο εσωτερικό της, είναι ακόμη ωραιότερη. Κατασκευασμένη στο Ντένβερ, αυτή η μονοκατοικία προσφέρει ένα μοναδικό στυλ ζωής και με την καλύτερη θέα στη γειτονιά.

Ρίξτε του μια ματιά παρακάτω:

Αυτό το εντυπωσιακότατο σπίτι, είναι η πρώτη μονοκατοικία στο Ντένβερ που έχει κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από ανακυκλωμένα κοντέινερ μεταφοράς.

Το εσωτερικό του είναι τόσο ευρύχωρο και καλοφτιαγμένο, που κανείς δεν φαντάζεται ότι βρίσκεται μέσα σε πολλά κοντέινερ.

Οι αρχιτέκτονες σχεδίασαν το εσωτερικό του με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην υπάρχουν πολλά ξεχωριστά δωμάτια, επιτρέποντας στο φυσικό φως να πλημμυρίζει το σπίτι από άκρο σε άκρο.

Στον επάνω όροφο, το υπνοδωμάτιο είναι υπέροχο και το μπαλκόνι οδηγεί στην οροφή.

Το σπίτι όχι μόνο είναι όμορφο, αλλά έχει και μικρές επιπτώσεις για το περιβάλλον.

Εκτός του ότι είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα υλικά, το σπίτι διαθέτει και μόνωση ψεκασμού, η οποία είναι πολύ πιο αποτελεσματική από την κανονική μόνωση και βοηθά στην μείωση της μεταφοράς του θορύβου.

Αυτό το σπίτι κατασκευάστηκε φέτος και χρειάστηκε μόνο μια ημέρα για να συναρμολογηθεί.

Το πίσω μέρος του σπιτιού, οδηγεί σε μια αυλή και ένα γκαράζ.

Αλλά το καλύτερο μέρος του σπιτιού, είναι που ανεβαίνοντας τις σκάλες, οδηγείτε κανείς στο πίσω μέρος του σπιτιού.

Ανεβαίνοντας στην οροφή, μπορεί να δει κανείς την πόλη του Ντένβερ.

Αυτό το σπίτι φτιαγμένο από κοντέινερ, είναι πραγματικά μοναδικό!

Πηγή: fanpage